کسب وکار موفق

کسب وکار موفق
یکی از رویا های ما انسان هاست. همه ما دوست داریم یک کسب وکار موفق داشته باشیم. واقعیت این است که ساخت یک کسب وکار پولساز کار سختی نیست اما زمان بر است. زمان بزرگترین ظرف برای ساختن چنین کسب وکاری است. هیچ کسب وکارموفقی یک شبه ساخته نشده ونخواهد شد.
ویدئو نقش بهداشت روان در ثبات خانواده را دانلود فرمایید
بررسی کسب وکارهای موفق نشان می دهد که باید با صبر وحوصله باشید تا در طول زمان وبعد از طی مراحل مختلف به نتیجه برسید.یک شبه پولدار شدن ویک شبه موفق شدن ویک شبه رشد کردن هیچ گاه پایداری واستمرار موفقیت را تضمین نمی نماید. پس برای ساخت کسب وکار موفق باید مراحلی را طی کنیم. پیمودن مراحل موفقیت تقریبا در همه مشاغل وجود دارد.شاید مراحل متفاوت باشد اما لزوم در همه کارها این مراحل وجود دارد.برای ساخت کسب وکار پولساز حداقل مراحل زیر وجودارد:
- مرحله داشتن ایده
- مرحله پیاده کردن
- مرحله بازنگری
- مرحله اجرای مجدد
در این مقاله به بیان این مراحل می پردازیم تا کسانیکه خواهان تاسیس کسب وکار موفق خود هستند برنامه ای طولانی مدت برای نقشه راه خود داشته باشند.
ایده برای کسب وکار موفق
اولین ایستگاه موفقیت در مشاغل داشتن ایده برای پیاده کردن رویای های فردی ست. برای مثال دانش آموزی که می خواهد در آینده در کسب وکار خود به درآمد پایدار برسد باید از هم اکنون نقشه راه خود را تهیه نماید.برای این کارهم باید قدم به قدم جلو برود.قدم های زیر می تواند نمونه ومثالی برای یک دانش آموز باشد:
- انتخاب درست رشته تحصیلی
- انتخاب درست رشته شغلی
- اجرای خوب برنامه
- کسب مهارت های لازم
کسب وکار موفق مبتنی بر انتخاب درست رشته تحصیلی وشغلی است. فرد باید متناسب با علاقه واستعداد وامکانات خود تحصیل کند.اگر بدون این فاکتورها وارد رشته شود در واقع زمان خود را تلف کردن واولین قدم در ساخت کسب وکار پولساز وپایدار را کج برداشته است.برای چنین فردی تضمینی وجود ندارد که در آینده به موفقیت شغلی برسد چون پایدار نیست ومرتب در حال تغییر:
- وشاخه به شاخه
- ورشته به رشته شدن
است.پس اولین قدم را با آگاهی کامل نسبت به ایده آینده خود بردارید.
بعد از انتخاب درست رشته متناسب باایده باید برای نامه ای درست وساده وملموس برای اجرا تهیه کند. اجرای برنامه هم پله به پله وقدم به قدم خواهد بود. در واقع برنامه یعنی قدم به قدم رفتن وبه مرور اجرا کردن نه پریدن وعجله کردن وشتاب گرفتن.
قدم بعدی کسب مهارتهای لازم برای شغل مورد نظر است.دانش آموز مورد نظر ما اگر می خواهد مثلا برنامه نویس کامپیوتر شود باید از همین حالا تمام مهارتهای ساده این شغل را تمرین کند ویادبگیرد وبه قول ما هنرستانی ها به مهارت کامل برسد. داشتن مهارت سنگ بنای کسب وکار موفق آینده فرد خواهدشد.
مراحل پیاده کردن و بازنگری
بعد از مرحله اول که چندین سال ممکن است طول بکشد به مرحله پیاده کردن ایده کسب وکاری می رسد. دانش آموز ما در چند سال گذشته ، دانش نظری و مهارتی وعملی ایده خود را کسب کرده واکنون برای پیاده کردن آزمایشی طرح خود آماده است. برای پیاده کردن باید از افرادی مانند:
- والدین خود
- معلمان
- صاحبان کسب وکار مشابه
هم کمک بگیرد تا نمونه ذهنی خود را در عمل وبه صورت آزمایشی پیاده نماید. بعد از ساخت نمونه تستی آنرا به کمک والدین وراهنمای خود بررسی کند. اگر نواقصی داشت آنرا شناسایی کندومشکلات آن را پیدا کند. در این محله با استفاده از دانش خود وکمک والدین وکاشناسان ومشاوران شغلی همه مشکلات را رفع مینماید.
اجرای مجدد برای رسیدن کسب وکار موفق
اجرای مجدد را می توان آخرین مرحله یک کسب وکار موفق حساب کرد. در مراحل قبل (مرحله آزمایشی) همه مشکلات ونواقص را پیدا کرده وآنها را رفع کرده است. اکنون با توجه به دانش وتجربه خود وتجربه دیگران کامل ترین نسخه کسب وکار خودرا پیاده می کند.
البته اگر در روند اجرای کار باز مشکلاتی داشت می تواند مانند قبل مراحل:
- مرحله پیاده کردن
- مرحله بازنگری
- مرحله اجرای مجدد
دوباره انجام دهد.با انجام این مراحل وتکرار وتمرین سرانجام فرد کسب وکار موفق خود را ساخته و آن را به یک کسب وکار پایدار تبدیل می نماید.
1 دیدگاه
ناجی هدایتی
کاربران عزیز لطفا لینک این مقاله را به دیگران ارسال کنید ونظر خود را در مورد مقاله ” کسب وکار موفق را می توان به تنهایی ویا بصورت خانوادگی تاسیس ومدیریت کرد ” با کاربران این سایت به اشتراک بگذارید.