تامین سرمایه برای شروع کسب و کار
تامین سرمایه برای شروع کسب و کار مرحله ششم راه اندازی کسب وکار است. روش های تامین سرمایه برای شروع کسب و کار متفاوت هستند. در این مطلب مبحث فوق را مورد بررسی قرار می دهیم.

تامین سرمایه برای شروع کسب و کار
چون تامین سرمایه آخرین مرحله راه اندازی یک کسب وکار است، برای پیوستگی مطلب خلاصه ای از پنج مرحله قبل را ذکر می کنیم تا همه مطلب با هم فرا خوانی شوند. این شش مرحله چنین است:
- تصمیم گیری وانتخاب کسب وکار
- انتخاب نام برند(تجاری) برای کسب وکار
- انتخاب محل مناسب برای کسب وکار
- تعیین واستخدام نیروی کار مورد نیاز
- تهیه مواد وابزار وتجهیزات موردنیاز
تامین سرمایه برای شروع کسب و کار
مروری بر مراحل قبل
در مقاله اول با عنوان : کسب و کار کوچک خانگی خود را مطابق مراحل زیر با صبر وپشتکار وامید به خدا راه اندازی کنید
کسب و کار کوچک خانگی را یکی از راهکارهای جدی برای رفع بیکاری معرفی کردیم. خانواده های که حداقل یک با سواد داشته باشند در کسب و کار کوچک خانگی بسیارموفق خواهند بود. امروزه خوشبختانه اغلب کودکان ونوجوانان کشور ایران عزیزمان از نعمت سواد برخوردارند.همین برای کمک به والدین برای توسعه ویا ساخت یک شغل خانگی کفایت می کند.
در مقاله دوم با عنوان : اسم برند ایرانی را روی کسب وکارخود بگذارید تا ازسراسر ایران مشتری داشته باشید
اسم برند ایرانی برای انتخاب نام کسب وکار را برای آینده آن بسیار مفید دانستیم. اگر بتوانیم شغل خود را به یک اسم برند ایرانی خوب منتسب کنیم بسیار کار عالی خواهد بود. دراین مقاله فوق اشاره کردم که یکی از مواردی که دربازاریابی وافزایش فروش کسب وکار در آینده تاثیر مستقیم دارد، نامگذاری مناسب کسب وکار در مراحل اولیه ساخت شغل است.
یک اسم تصویری،کوچک،روان ،آسان در نوشتن وخواندن و با مسمی برای عنوان کسب وکار خود انتخاب کنید. اگر همه این صفات هم در یک اسم جمع نشد، اسم شما حداقل یکی از موارد فوق را داشته باشد. همه این صفاتی که برشمردیم در آینده کسب وکار شما درآمدزایی ایجاد می کنند.
از شرکت های کسب وکاری بزرگ دنیا را یادکردم. شرکت های مانند اپل،گوگل، آمازون،یاهو، سونی که به خصوصیات فوق توجه کرده اند.
در مقاله سوم با عنوان : مکان کسب وکار در بعضی از مشاغل می تواند تاثیر شگرفی بر میزان درآمد داشته باشد
به نقش مکان کسب وکار در گذشته برای رونق کسب وکار اشاره کردیم. اگرچه اکنون وضع تغییر کرده است؛ باز مکان کسب وکار برای بعضی از مشغل می تواند تعیین کننده باشد.
مراحل آخر
در مقاله چهارم با عنوان : کسب و کار خانگی اینترنتی در منزل بدون سرمایه برای همه خانواده ها با نقش آفرینی دختران ، به ذکر ابزار ها در کسب و کار خانگی اینترنتی پرداختم. تامین سرمایه برای شروع کسب و کار تا حدودی با ابزارهای کار قرابت دارد.
گفتیم هر مدیر کسب وکاری باید به تهیه مواد وابزار وتجهیزات موردنیاز برای منبع درآمد خود اقدام کند.
در مقاله پنجم با عنوان :چیدمان نیروی انسانی کسب وکارهای بزرگ باروش های مختلف برآورد نیروی مورد نیاز ،به این مهم پرداختیم.
درمدل های کسب کار که چهار دسته کلی بودند، کسب وکار کارمندی نمونه بارز این نوع از سازماندهی نیروی انسانی بیان کردیم.
اکنون در آخرین بخش از راه اندازی کسب وکار تامین سرمایه برای شروع کسب و کار را مورد اشاره قرارمی دهیم.
همه کسب وکار ها را از نظر میزان سرمایه می توان به سه دسته کلی تقسیم کرد:
- کسب وکارهای با سرمایه مورد نیاز کم
- کسب وکارهای با سرمایه مورد نیاز زیاد
- کسب وکارهای با سرمایه مورد نیاز بسیار زیاد
هر کدام از این بخش ها هم می توان دسته بندی کرد. منظور من از کسب وکارها با سرمایه کم ،آن مشاغلی است که با سرمایه کمتر از ۲۰ میلیون تومان راه اندازی می شود.حتی مشاغلی وجود دارد به این میزان سزمایه هم نیاز ندارد.
مخصوصا اگر از ظرفیت فروش آنلاین و فروشگاه اینترنتی استفاده شود این میزان سرمایه بسیار کمتر خواهدبود. مثلا خانواده ای که در منزل سبزی فروشی راه اندازی می کند و آنرا بعد از خردکردن وبسته بندی عرضه می کند شاید بتواند تمام مراحل کار را بدون نیاز به سرمایه انجام دهد واز سود آن هزینه چرخ وسبزی را پرداخت کند.
منظور از کسب وکارها با سرمایه متوسط ،آن حرفه های است که با سرمایه۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان راه اندازی می شود.
منظور از کسب وکارها با سرمایه زیاد ،آن حرفه های است که نیاز به بیش از ۲۰۰ میلیون تومان برای راه اندازی پول نیاز خواهد داشت.
برای اینکه مطلب طولانی نشود در جای دیگر این مورد را بیشتر توضیح خواهیم داد.